C-2798: Watashi (22) tei rave i te ohipa i roto i te hoa vahine o ta'na vahine, " e vahine faaipoipo o Kanae Tane./Ms. (i te 28raa o to'na matahiti) "

Watashi (22) who naturally dabbles in his wife's female friend "Married woman Kanae Mr./Ms. (pseudonym) 28 years old"

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: C-2798
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 07/28/2023
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te:
Studio: Gogos
Ua faaea o Koichi Takahashi, te hoê taata ha'uti " baseball " no te mafatu o te hoê vahine faaipoipo, i to'na fare tei î i te mau mana'o ti'aturi ore no te hoa vahine o ta'na vahine. Aita e tumu no te hoê vahine faaipoipohia o te taoto ona ana'e i piha'i iho e piti na taata... E 38 matahiti to Kanae, e 6 matahiti to ' na faaipoiporaa, aita ta ' na e tamarii, e te rave ra oia i te ohipa i roto i te hoê fare tamaaraa o te hotela. Ua vai tahaa noa te hoê vahine faaipoipo o tei haere mai i Tokyo no te ohipa i roto i te hoê piha e aita e utuafare e ua fatata oia i te haere atu i te fare pape... Ua ani te hoê vahine faaipoipohia tei faaitehia i to'na farereiraa i te taata faatere o te AV no ni'a i te hinaaro o ta'na tane ia hoo mai i te reira. I to ' u fariiraa i te faataaraa, ua faaoti au e haapii i te tâpû i te ahu. Te hoê vahine faaipoipo o tei hapû e o tei oaoa roa i to ' na tino, o te hoê ïa aparaa peapea mau e mea pararai roa to ' na melo taatiraa. Ia farii ana'e oia i te phallus, e uteute roa oia i to ' na papari'a, e to ' na piripou avae roa e te hoê reo mǎrû, e e pi'o oia i muri. I te poipoi a'e, ma te ore e tâu'a i te hoê tao'a ha'uti aore ra te hoê tao'a ha'uti aravihi ore i te po, ma te taparu faahou i te poipoi e ma te tuô oioi.