FFT-008: Te hoê parau i papa'ihia i te mau mahana atoa o te faaite mai i te hinaaro i te pae no te apeni e te nehenehe o te tino o te hoê vahine tei inoino. Io Akihiro

A one-day close-up document that approaches the sexual desire and physical beauty of a frustrated wife. Io Akihiro

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: FFT-008
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 01/12/2024
Te taime hororaa: 135 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Io Akihiro
Studio: KANBi
E mea au roa na te taata haapii " Io Akihiro " ta'na AV debut ! Te parau ra o Ms./Ms., o te parau nei e, ua riro te po'ipo'i ei ohipa matarohia i te mau mahana atoa i te mau mahana faafaaearaa, e aita oia e taoto i ta'na tane, e te ani nei oia i te AV ia faaite i to'na hinaaro i te pae no te apeni ! Te pupuhi matamua, o te taatiraa ïa i te pae tino i te fare a reva ' i ta ' na tane! Te taparuraa e tuu i te i'o hape i roto i te Ma ● Ko a auau noa ' i e o Jubojubo! - Ia taorahia mai o Ji ● Po, e faaroohia te hoê reo mǎrû i roto i te piha! I nia i te hoê afata rahi e mea taa ê roa i te ohipa a ta ' na tane, a patia i te tahi atu raau i roto i te piha o na hoa faaipoipo ana'e e a ueue atu ai i to ' na tauupu! A faahaehaa i to outou tino o te faatupu i te hinaaro i te pae tino e o te haapeapea i to outou mau hinaaro! A tapiri atu i pihai iho i te mahana au mau o te hoê vahine nehenehe mau!