REBD-822: Rin2 Ta'u parau matamua・i te fenua ènāta i 'Āpèse i te taime a tu'u ai o ' na i ni'a i te hoê fenua i te pae i te apora'i

Rin2 My first tropical・鈴家りん

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: REBD-822
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 03/07/2024
Te taime hororaa: 71 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Rin Suzu's House
Studio: REbecca
Te feti'a no teie ohipa o Rin-chan Suzunoie ïa ! E tamahine nehenehe mau oia e te titi haviti e te rouru ereere nehenehe mau e te mata ataata haumǎrû! Ua piihia o Rinrin, te aano noa ' tura ta ' na pu, e ua riro atoa to ' na ta'iraa reo Kansai ei tao'a nehenehe mau. Ua riro te pupuhiraa i te piti o te tii o Rin-chan i roto i te area hoê afa matahiti ei vahi matamua no ' na i nia i te hoê motu i te pae apatoa! I to'na hi'oraa i muri i ni'a i te pupuhiraa i raro a'e i te mahana ve'ave'a, ua ata oia e ua vaiiho mai i te hoê parau pia, ma te parau e, " e mea ve'ave'a roa, tera râ, e mea arearea roa, e ua mo'ehia ia'u e, e mea ve'ave'a roa ". Ua ataata o Rinrin, o tei oaoa na i te omuaraa, i teie taime hau atu i te ohipa i ravehia na mua ' tu, e ua riro te hoho'a o te hoê ata rahi i roto i te vahi hopuraa pape, te mea arearea roa ' ' e, ei ohipa arearea roa ' ' e. Te hoê ravea otahi roa no te fana'o i te hoho'a natura o Rinrin, o te oaoa ra i to ' na fenua matamua no te pae rua ma, o ta ' na e ore e faaite ra!