REBD-806: Rikka3 Tāpōnē taimesnowfall・tāpātā āpānās riro ei taime maitai roa no te taime i ni'a i te 'ā'.'A hi'o i te mau tā'ātā 'o te 'ā'au

Rikka3 夏空snowfall・小野六花

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: REBD-806
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 01/04/2024
Te taime hororaa: 78 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Rikka Ono
Studio: REbecca
O Rikkatan e o Rokka Ono te fetia o teie ohipa! Mai ta to ' na i'oa e faaite ra, e tamahine nehenehe mau oia e te nehenehe e te iri uouo nehenehe mai te hiona ra te huru! Te vahi taviriraa hoho'a no teie ohipa, o te hoho'a matamua ïa i roto i te area hoê matahiti, o Amami Oshima ïa, te hoê vahi e pupuhihia e toru mahana te maoro. I teie nei, e 21 matahiti to Rikatan, o tei faaô ia ' na i roto i te ohipa hamaniraa tauihaa i te 18raa o to ' na matahiti, e te faahiahia nei oia i te hinaaro i te pae taatiraa o te hoê taata paari a tapea noa ' i oia i to ' na huru viivii ore. To ' na ahu au - roa ' ' e - hia, o te hoê ïa ahu vareau, e mea varavara roa to ' na aero maehaa, e te faahaamana'o ra to ' na huru mâ e te mâ ia ' na i ta ' na mau opuaraa matamua e ua vaiiho oia i te hoê mana'o i nia ia ' na. I roto i te mau hoho'a teata, e rave rahi mau hoho'a e mea au roa ia mata'ita'i, mai te raveraa i te mau mea e ere i te mea ohie ia rave, e te ha'utiraa i te popo i ni'a i te mau taata atoa na roto i te pata hoho'a. Te tahua, o te hoê ïa paradaiso tei î i te natura i reira te mahana no te pae rua ma e anaana ' i, e te ori nainai e te nehenehe o te Rikkatan ma te haumǎrû e te faufaa ore!