HUNTB-227: " Auê ïa mana'o faahiahia e ! - E noaa mai ia ' u i te hoê afata ..." Mai te peu e e hamani outou i te mau oata o to outou tuahine e mea iti roa to ' na ite i te pae no te taatiraa i te pae tino, e haama ïa outou i te tamau noa i te ora e to outou noa mau melo taatiraa!

"What a feeling! - I'm going to get acme ..." If you develop the nipples of your naïve sister who has little experience in sex, you will be embarrassed to continue to live with only your nipples!

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: HUNTB-227
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 03/03/2022
Te taime hororaa: 240 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te:
Studio: Hunter
Te hoê tuahine apî a'e e faaea hau noa ra e mea iti roa to ' na aravihi i te pae no te taatiraa i te pae tino. Mai te peu e e hamani maitai outou i te mau oata a to outou tuahine na roto i te mau ravea huru rau, e haama ïa outou i te tamau noa e te mau oata ana'e! Oia mau, ua ani mai to ' u tuahine, o te ore hoi e nehenehe e tapea i te reira e te nipple aore ra te nipple, i te haamauiuiraa i roto ia ' u a tuu noa ' i i te reira i roto ia ' u! I te omuaraa, ua taviri mǎrû noa to ' u tuahine, o tei haama i te omuaraa, i to ' na tauupu e ua paaina mǎrû noa oia e te hoê hoho'a mata riaria! I te pae hopea, ua riro mai to ' u tuahine, e mea parare roa hoi oia, ei vahine o tei ani e ia pupuhihia o ' na i roto i te opu!