ROE-069: - Te hoê metua vahine o te rave i te taatiraa i te pae tino o ta ' na tamaiti here e o te maamaa i te pohehae e o te paremo i roto i te hinaaro tia ore. Te mau mana'o tauturu no te haapiiraa

- A mother who peeps into the sex of her beloved son and goes crazy with jealousy and drowns in lust. Momoko Isshiki

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: ROE-069
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 05/19/2022
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Momoko Isshiki
Studio: MADONNA
Ua faataa ê o Mama ia ' na i ta ' na tane 15 matahiti i te maoro e ua pûpû oia i to ' na ora no ta ' na tamaiti here ma te ore e faaipoipo faahou. I te hoê pô, ua faaroo vau i te hoê tuô mai roto mai i te piha o ta'u tamaiti. E te pohehae ra oHau, o tei rave i te taatiraa i te pae tino o ta ' na tamaiti here, i te pohehae eiaha râ i te oaoa o ta ' na tamaiti i te riroraa mai ei taata paari. I taua mahana ra, ua taui roa te mana'o o Josie no nia i ta ' na tamaiti. E tomo atu o Tuua, o te ore e nehenehe e faaore i te hinaaro i te pae taatiraa o tei haaputu 15 matahiti i te maoro a aro noa ' i oia i te patu o to ' na metua e ta ' na tamarii, i roto i te fare pape a hopu noa ' i ta ' na tamaiti i te pape.