ROE-093: I te fare o to ' u na metua, i reira to te utuafare taatoa faarueraa i te ofaaraa, ua faaea te fetii piri roa e to ' u metua vahine. Maki Tomoda

- At my parents' house, where the whole family has left the nest, the days of incest spent with my mother. Maki Tomoda

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: ROE-093
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 08/18/2022
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Maki Tomoda
Studio: MADONNA
Ua fanauhia o Dai ei tamarii apî roa ' ' e o na taeae e toru. Na roto mai i to' na metua vahine, o Maki, ua tupu te mana'o i roto ia'na e, e tamarii maitai roa oia. I te pu'e tau faatupuraa raau o te hoê matahiti, ua roaa e piti o to'na mau tuaana i te hoê ohipa e ua ora o raua ana'e, e ua tonohia to'na metua tane e rave i te ohipa ona ana'e, e ua taui to'na oraraa, e ua haamata o Dai e o Maki i te ora i piha'i iho e piti na metua vahine e te mau tamarii. Ua mamû taue noa o Maki, o tei mana'o e ua erehia o ' na i to ' na fare oraora maitai. I to ' na iteraa ' tu i teie huru metua vahine, ua moemoe roa o Dai e ua inoino roa oia, e ua tamata oia i te farii faahou i te here o to ' na metua vahine, o ta ' na hoi i ore i nehenehe e faaea noa e tae roa mai i teie nei.