LULU-162: I roto i te hora hau, ua rave o Himari Kinoshita, te hoê taata hoo tao'a rahi, o OL, i te hoê ohipa ino roa i te pae no te apeni, e ua riri roa oia i te reira i roto i te hoê taiete e piti ana'e taata, e ua topa oia i roto i te herehereraa e ua topa i roto i te herehereraa.

During overtime, Himari Kinoshita, a pita pan big ass OL who was too addicted to the sexual harassment unequaled SEX of a single middle-aged big dick boss who hated it in the company with only two people and was squid to death and fell into the vagina

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: LULU-162
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 09/01/2022
Te taime hororaa: 160 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Himari Hanazawa
Studio: LUNATICS
Te taata pata hoho'a, o te hoê noa ïa paoti rahi. Te vahi, o te piha toro'a ïa o te hoê taiete i Tokyo i te maororaa pô. Te hoê paoti ohipa faito matahiti au noa, o tei ore i au i te faraoa monamona a to'na raatira i te taime hau, e mea oioi roa ïa oia i te hamani-ino-hia i te pae no te apeni ! Te hoê taata rahi o te patoi i te faaô taue mai i te hoê pupuhi i te omuaraa, tera râ, mea riri roa na te paoti ohipa o ta ' u e riri ra, e eita ta ' u e nehenehe e patoi i te faaheporaa i te pae taatiraa aore ra i te pupuhiraa i nia i te melo taatiraa...! Noa'tu e, e hoa tamaroa nehenehe roa to'na, e rave rahi taime to'na paraparauraa i to'na raatira ohipa, e ua topa oia i roto i te herehereraa o to'na metua vahine !