SSIS-530: Ua î roa te mau fare haapiiraa tuarua i te mau taa-ê-raa ... Ua mo'e au i roto i te mau apoo o tei parare ma te paruru-ore-hia e te hoê tia'i e te hoê H i te pô taatoa o Mahina Amane (Blu-ray Disc)

Drunken juniors are full of gaps ... I lost to the boobs that spilled out unprotected with a loose guard and H all night Mahina Amane (Blu-ray Disc)

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: SSIS-530
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 09/22/2022
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Mahina Amane
« Senpai, ua taero vau ..." Ua mihi au i te pereoo auahi hopea na roto i te haponoraa i te hoê pereoo auahi taero i to'na fare. Te haaputapû nei te mau parau a te hoê taurearea o tei matara e o tei pepe, e to ' na mau piripou avae roa, i to ' u mafatu mai te hoê taata here ia ' u. E i te pae hopea, e hopu raua i te pape, e e taoto raua e rave rahi taime. « E au paha outou i to outou mau taata paari » ... E haamoe ana'e na i to ' na hoa i teie noa mahana, e ia faaea ana'e oia i te na reira, e rave oia i to ' na taime no te taoto i te hoê tamahine iti.