STARS-796: I te hoê pô, ua ho'i mai o Kominato Yotsuha i roto i te piha i raro a'e i te fare, e aita i nehenehe ia'na ia ho'i i te fare na ni'a i te hiona, i te hoê pô, ua tamau noa te tuahine paari i te hamani-ino-hia e te mana faatere o te fare haapiiraa tuarua.

Kominato Yotsuba Location Returning Shared Room NTR Weather Sister Who Can't Go Home Due to Heavy Snow One Night That Continued to Be Developed by the Insidious Middle-Aged Director's Sticky Power Harachi Po.

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: STARS-796
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 04/20/2023
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Yotsuba Kominato
Studio: SOD Create
Ua faaoti o Yotsuha, te hoê pǔpǔ taata tuiroo no te pae o te ahuara'i o tei haere mai i taua vahi ra, e ua faaoti a'era te feia taviri hoho'a e faaea noa i roto i te hoê hotela no taua vahi ra ma te ru noa no te mea ua topa te hiona rahi. Tera râ, ua î te mau hotera atoa, e te piha ino roa a'e, tei piha'i iho ïa i te hoê ti'a faatere paari... Te faahepo nei te mana i te taata e mea puai roa ta'na aroraa ia Yotsuha. Noa ' tu e e patoi oia i te faaho'iraa, e titau oia i te hoê taairaa i te pae tino e e mea puai oia i te poreneia. A faaohipa i to outou ti'araa no te ha'uti e to outou tino i te pô taatoa...