MIDV-283: Ei orometua haapii fare, ua topa vau i roto i te faahemaraa a ta'u mau piahi e ua taoto vau e rave rahi taime i roto i te hoê hotera here i muri a'e i te haapiiraa... Riho Shishido (Blu-ray Disc)

As a homeroom teacher, I succumbed to the temptation of my students and had sex many times at a love hotel after school ... Riho Shishido (Blu-ray Disc)

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: MIDV-283
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 04/27/2023
Te taime hororaa: 160 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Riho Shishido
Studio: MOODYZ
[Te haapiiraa i rotopu i te mau piahi e te mau orometua haapii] Noa'tu e, ua ite au e, e ohipa ino te reira i roto i to'u ti'araa orometua... Eita ta'u e nehenehe e pato'i i te faahemaraa o te hoê tino au ore e te mau titi rarahi e te mau pata rarahi... Te pau. Te hoê manu meli moni rahi o tei î roa i te mǎhu. - Te hoê puaatoro ufa o te tahe noa i nia i to ' na tauupu e a muri noa ' tu no ' u. Mai te mea ra e, no te pahono i te reira, e faaho'i atoa vau i te reira ma te puai, e e faaea noa o Riho e tae roa'tu i te taime e mo'e ai to'na reo. E a horoi i te tahi e te tahi i roto i te vahi hopuraa pape. Aita e rave'a no te ore e rave i te hoê ohipa no te tapiri i te tino taatoa... I reira iho, ua tia noa ' tura oia i muri. I muri a'e i te reira, ua here roa mâua te tahi i te tahi e rave rahi taime e ua moehia ia mâua ehia taime tei mairi.