JUQ-292: Ua haruhia vau e te vahine taiata i te tahi a'e pae o te purumu e ua matau roa vau i te taoto i roto i te hoê vahi vari i te roaraa o to ' u oraraa. Mako Nakano

I was targeted by the lustful wife across the street and was addicted to the sex swamp during life. Mako Nakano

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: JUQ-292
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 05/04/2023
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Mako Nakano
Studio: MADONNA
Te vai nei te hoê mea e haape'ape'a nei ia'u o te ora nei o vau ana'e, o Mako ïa, o te ora nei i roto i te tahi atu piha. Te rave amui nei maua ta'u tane i te ohipa imiraa moni fatata i te mau pô atoa, tera râ, e nehenehe ta'u e ite i te reira i rapae i to'u piha. O vau atoa te taata o te ore e nehenehe e faaore i to ' u hinaaro e ite e to ' u mau mana'o turai e to ' u mau mana'o no nia i te reira. I te hoê mahana, i to ' u ereraa i to ' u hinaaro e to ' u hi'oraa ' tu i roto i te haamaramarama, ua ite atura vau ia Mako! Ua haamata o Mako, o tei ite i to ' u hoho'a mata, i te faaho'i mai ia ' u i te fare e i te turai ia ' u ia faaite i to ' na iho mau hinaaro i roto i te tere tapihooraa a ta ' na tane.