GIGL-699: Aita roa'tu vau i ite i te hoê noa a'e mea i ni'a i te tino o to'u metua vahine hau atu i te 50 matahiti... Ua haere au i te hoê tere ve'ave'a no te tau faatupuraa raau e to'u metua vahine no te taime matamua i roto i te hoê tau roa. E mea nehenehe roa te tino o to'u metua vahine o ta'u i ite i roto i te vahi hopuraa pape o ta'u i tomo atu o vau ana'e, e ua ite au i te hoê vahine i roto i te tino o to'u metua vahine, e ua ote vau ma te opua-ore-hia i ni'a i te titi para o to'u metua vahine.

Well, no way, I never got an erection with my mother's naked body over 50 ... I went on a hot spring trip with my mother for the first time in a long time. My mother's naked body that I saw in the mixed bath bath that I entered alone was very beautiful, and I felt a woman in my mother's body, and I involuntarily sucked on my mother's ripe breast ...

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: GIGL-699
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 05/18/2023
Te taime hororaa: 240 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te:
Te hoê oire mataeinaa i te hohonuraa o te mau mou'a i ropu i te mau vahi atoa. I te mea e aita hoê a'e mea i reira, te parauhia ra e te haa puai ra te mau vahine paari no te rave i te taatiraa i te pae tino i roto i to ratou taime vata. Ia paraparau ana'e outou i te hoê vahine paari i ni'a i te purumu i roto i te hoê oire mai teie te huru... Aita e fifi! Aita e hotela here i pihai iho mai, no reira, a imi i te hoê vahi e ore e itehia e a taati i te pae tino i roto i te ninamu! Mea mǎrû roa te mau vahine paari i te mataeinaa!