GMEM-097: Te tapearaahia! Te haamauiuiraa! Te haamauiuiraa! A faaite i te reira! A ti'a i ni'a ! ● Te hoê faaineineraa puai roa ' ' e i te pae no te hamani - ino - raa i te pae no te mau raau taero, e te mau ravea no te faaanaanatae i te tino i faaineinehia no te hamani ino i te tino.

Confinement! Torture! Torture! Exclamation! Summit! Strong ● Climax Screaming Torture Training Delirious Elite Drug Investigator Lustful Pleasure Runaway Trained Body Miina Wakatsuki

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: GMEM-097
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 06/22/2023
Te taime hororaa: 119 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Miina Wakatsuki
Ua haapii o Miina, te hoê taata maimi tuiroo o te rave nei i te ohipa i roto i te mo'eraa o te hoê taata imi i te mau raau taero e rave rahi, e e riri e e inoino oia i te mau mahana atoa no te mo'eraa o to'na mau hoa, e ua haapii mai oia na roto i te hoê parau faaite e, te rave nei te taiete ereere i te ohipa i roto i teie ohipa, e te tere nei oia ona ana'e... Ua topa ' tura oia i roto i te marei i haamauhia e te Taiete o te Liona Ereere e ua moe to ' na hiroa i mua i te ohipa opanihia e te ture o ta ' na e tapapa ra! E mea fifi roa ia ite i te nehenehe o te tino uouo i roto i te hoê huru o te ore e nehenehe e hauti, e te haapiipiiraa i te mau mea navenave... Eaha to ' na hopea?