NGOD-195: Paiotsu NTR Te tatarahapa nei au ia oe... Oia mau, o vau... E mea au roa na'u te mau taata atoa e faaea ra i piha'i iho i to'u fare i te mau mahana atoa... Hono Wakamiya

Paiotsu NTR I'm sorry you... Actually, I... I'm rubbed every day by everyone in the neighborhood ... Hono Wakamiya

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: NGOD-195
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 08/03/2023
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Hono Wakamiya
Studio: JET Eizo
Te ora nei o Hono, e ere hoi oia i te taata moni, te ora nei râ oia ma te oaoa e ta ' na tane, te hoê taata rave ohipa i te pae no te paturaa fare. E aroha noa te fatu fenua i na hoa faaipoipo e ora ra i roto i te fare tarahu ma te mata ataata faufau. I te hoê mahana, ua tupuhia ta ' na tane i te hoê ati purumu a rave noa ' i oia i te ohipa e ua pepe oia. I te iteraahia e e tia ia ' na ia haere i te fare ma'i no te hoê taime e ia maitai mai oia, ua tia ia ' na ia faaea i te rave i te ohipa, e ua faahepohia te moni a te utuafare o na hoa faaipoipo ia topa i roto i te hoê fifi i te hoê â taime. Ma te ru, ua mana'o o Hono e e tia ia ' na ia tiai no te aufau noa i te tarahu fare i te hopea o te ava'e, no reira oia i haere ai i te fatu fenua no te ani i te a'oraa.