HUNBL-147: " Eiaha e araara i to oe na mata ", te parau ïa a to'u metua hoovai tane ia'u i te taime matamua a tomo ai au i roto i te ohipa taiata.

"Don't open your eyes," my father-in-law told me when I first went into prostitution.

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: HUNBL-147
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 10/05/2023
Te taime hororaa: 160 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Nana Maeno, Momo Fukuda
Studio: Hunter
Mai te peu e eita outou e araara noa i to outou mata i te mau taime atoa e e haavarevare outou e aita outou i ite eaha ta outou e rave ra, e nehenehe outou e ora i ǒ nei mai ta outou i matau noa na... - Te tamahine o tei parauhia e e taoto oia i te mau hoani o te haere mai te tahi i muri a'e i te tahi...! Teie râ, te mau tane o te haere mai, e mau taata faufau ana'e ïa i te pae taatiraa! A faaore i to outou iho hinaaro i te pae no te apeni e a riro mai ei diabolo ! Ryo ●! Ua hamani - ino - hia te mau tane o tei haamau i te mau tao'a hauti metamorphosis eiaha noa e te tino o ta ' na tamahine, i to ' na atoa râ mafatu e tae roa ' tu i te taime e paruparu roa ' i oia...! No te tape'a i te hoê oraraa hau, e tamau noa te hoê tamahine i te tapiri i to'na na mata e i te tapiri i to'na mau haamana'oraa...