GOJU-248: Na mua roa, ua parau te vahine e, " Tei piha'i iho vau i te hoê tane taa ê atu i ta'u tane no te taime matamua ".

First shot x cuckold wife "I'm by a man other than my husband for the first time." Miki (40 years old)

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: GOJU-248
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 11/01/2023
Te taime hororaa: 148 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te:
Ua faaipoipohia o Miki e e tamarii ta ' na. Te hoê tane faaipoipo e ohipa rahi ta'na i te pô e aita oia e rave i te reira. Ua inoino roa o ' na e e moemoeâ noa ta ' na, e i te mau mahana atoa, e tuu oia i te hoê ha'uti i nia i ta ' na pute e e faaore oia i to ' na hinaaro i te pae taatiraa. E tiamâ atoa mai ta ' na tamarii e e imi oia i te faaitoitoraa o ta ' na e ore e nehenehe e ite i roto i to ' na oraraa i te mau mahana atoa, e e faaoti oia e haere atu i AV e ta ' na tane i Naisho. E piti taata e te hoê taata i roto i te hoê hotela here no te taime matamua i roto i te hoê area taime maoro. Te haamata ra ta ' na pute, o tei faaore i ta ' na buka, i te tingle. A patia i te Ji ● paari mai nia mai i te pa'epa'e, a tapea i te reira, e a tuu atu i roto i te Ma ● Ko. Mea iti roa te taata aravihi i roto ia ' na, e a tahi ra oia e ite ai e mea au roa na ' na te SEX. Te tatarahapa nei au, e te tane. O TE TAATIraa i te pae tino e ta ' u vahine te mea maitai roa ' ' e!