HUNTB-726: " A faaea, a faaea ! I te mea e e ohu noa te piston paari, e rahi roa ' tu â ïa te mau aepi rarahi! Eita ta ' u e nehenehe e faaruru i te faahemaraa a te hoê taata haapao fare rahi i te pae tapihooraa tauihaa e e tuu atu ai i te hoê pute rahi!

"Please, stop! - The hard piston rolls up so much that the big ass twitches! - I can't stand the unconscious temptation of a super big ass business trip housekeeper and insert a big dick!

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: HUNTB-726
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 11/09/2023
Te taime hororaa: 170 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Yuina Taki
Studio: Hunter
I to ' u raveraa i te hoê tere tapihooraa tei tonohia mai i to ' u fare, ua haere mai te hoê vahine nehenehe e te hoê aito rahi! E au ra e te paaina ra te mau aeho i roto i te mau piripou avae roa! I to ' u hi'oraa ' tu ia Bo, ua ino roa to ' u feruriraa, e i to ' u iteraa ' tu i te reira, ua tuu atura vau i to ' u piripou avae roa e to ' u piripou avae roa e ua tuu atura! I muri iho, i te omuaraa, ua patoi au, i te pae hopea râ, ua rahi roa to ' u ma'i hopii! Peneia'e ua patahia te pitopito, i teie râ taime, ua ani oia i te piti o te taime e ua fana'o mǎrû noa oia i te mau taatiraa i te pae tino o te feia paari moni! E maamaa te hoê taata i taua a asa rahi ra!