GOJU-252: Na mua roa, ua parau te hoê vahine e, " Tei piha'i iho vau i te hoê tane taa ê atu i ta'u tane no te taime matamua ".

First shot x cuckold wife "I'm by a man other than my husband for the first time." 2 Ayaka (40 years old)

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: GOJU-252
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 12/01/2023
Te taime hororaa: 178 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te:
Te rave nei o Ayaka i te ohipa i roto i te hoê fare nehenehe roa na te mau vahine. I roto i to ' na oraraa faaipoipo e ta ' na tane, e rave rahi mau taa - ore - raa no nia i te raveraa i te ohipa, e eita ta ' na e nehenehe e haamatau. Te inoino nei au e te inoino nei au i te mea e aita ratou e hi'o ra ia ' u mai te hoê vahine. Ta ' na ravea no te faaore i ta ' na buka, mea iti roa hoi to ' na ite i te tane e aita e saffle, o te faanavenaveraa ïa i to ' na iho melo taatiraa a mataitai noa ' i oia i te AV. « Te hinaaro nei au ia ite i te reira... Te hinaaro nei au e taoto e rave rahi taime " E tupu mai te hinaaro i roto ia'u e e riro mai te reira ei mea faufaa ore. Ua imi oia i te ravea no te faaara ia ' na e eita ta ' na e nehenehe e ite i te mau mahana atoa i roto i to ' na oraraa e ua faaoti oia e haere atu i AV e o Naisho i ta ' na tane. Ua farerei au i te hoê taata no te taime matamua i roto i te hoê taime roa i Tokyo. Ua horo'a'tu vau ia'na i te matini hi'opo'araa e ua parau atu vau ia'na ia tuu i te reira i ni'a i te parahiraa i teie nei. E hinaaro o ' na e ite i te parau no te taatiraa i te pae tino, e aita o ' na e tâu'a ra i te reira. A tuu i te hoê taata i roto i te a pute e a haamata i te hoê taio mahana i Tokyo. Ia pata ana'e au i te pitopito, e maraa taue noa to ' u tauupu e e haamata vau i te yoga. Eita paha ta'u e nehenehe faahou e rave i te reira ", ta'na ïa parau mărû e te haamâ, tera râ, mai te huru ra e, ua rari roa to'na ahu i te hou. E tomo oia i roto i te hotera here e e pata oia i te pitopito no te herehereraa, e ia tomo ana'e oia i roto i te piha, e horo'a oia i te hoê taviniraa. E rave rahi huare i roto i to ' na vaha e te hoê tao'a rahi o te faata'i i te hoê ta'i mǎrû, ua haamata oioi a'era i te rahi e te paari. Ua farii oia i te tahi atu raau veavea ma te ore e patoi atu, e ua turai oia i to ' na tauupu ma te haavî u'ana e i te tahi mau taime ma te haavî u'ana no te rave i te mau taatiraa i te pae tino. Te hinaaro atoa nei au e tamata i te " ha'uti " e i te " ha'uti " ! To ' u huru au ore, ua tapuni au i ta ' u tane. A tahi, a ha'uti e toru taime. E piti moa e faura maira i pihai iho i te mata. Noa ' tu e mea mamahu oia, e turu oia i na rima e piti e e tapea oia ia Ji ● Po. Te mǎta'u ore noa ' tura oia e te mǎta'u E rave rahi taime to ' na haapiiraa e e piti taata, e a tahi ra oia a ite ai i te huru maitai o te taatiraa i te pae tino. Te tatarahapa nei au, e te tane. MEA maitai roa ' ' e te taatiraa i te pae tino e ta ' u vahine!