SSIS-943: No te rahi o te mau mea ta 'na e amu nei i te mau mahana atoa, te haere nei oia i roto e 30 mahana haapaeraa... Te mana'o hape no ni'a i te huru o te hoê taata e to'na mau hinaaro, o te ueue i to'na tauupu, e o te haavare e e ora oia iho (Blu-ray Disc)

Mitsuha Ashiba, who has a strong libido so much that she masturbates every day, goes through 30 days of abstinence ... Abstinence cowgirl ecstasy that straddles a man with instinct, shakes his hips, and lies that he himself will live (Blu-ray Disc)

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: SSIS-943
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 12/07/2023
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Asaba Mitsuha
Te haafifi nei oia i te hoê oraraa haapaeraa hoê ava'e i te maoro, o te parau ra e te faanavenave nei oia i to ' na iho melo taatiraa i te mau mahana atoa! Ua ora mai oia i te hoê ava'e fifi mau no'na, tei ore i faaoroma'i a'enei e 5 mahana, e ua haere i te pupuhiraa tei tia'i-maoro-hia ! Te hinaaro nei au ia tuu oioi oe i te reira i roto, tera râ, ua rahi roa ta'u ohipa... Mai reira mai, e faahu'ahu'a oia i ta ' na puaatoro ufa e e pupuhi oia ia ' na iho i roto i te hoê pupuhi! Te hinaaro nei oia e ia maere faahou o ' na noa ' tu e e roohia o ' na i te ma'i, e eita ta ' na e nehenehe e faaea i te taueue i to ' na tauupu i nia i te e'a puaatoro.