MKMP-518: Ua tihatihia vau i te taiete no te tarahu a to'u taea'e e ua rave au i te ohipa i roto i te hoê fare toa i te mau mahana atoa... Mai te peu e e rohirohi roa outou i roto i to outou feruriraa e e titau - manihini - hia outou e te hoê tane, e nehenehe outou e tatara ohie noa i ta outou pute, e vahine hoo tao'a vau e 24 hora i te mahana.

I was fired from the company due to my brother's debt and worked at a convenience store every day ... If you wear out your mind and are invited by a man, you can easily open your crotch, I am a convenience store woman who is convenient 24 hours a day Sumire Kurokawa

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: MKMP-518
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 07/25/2023
Te taime hororaa: 125 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Sumire Kurokawa
Studio: K M Produce
Ua farerei te taiete i to ' u tuahine i reira oia e rave ai i te ohipa i te pae moni e ua faaoti oia e faarue i ta ' na ohipa. Te tumu no te reira, o te tarahu rahi ïa i ravehia e te teina tei ora i piha'i iho ia'na... Noa ' tu râ, no te faaho'i i te tarahu a to ' na taeae apî a'e, te rave ra to ' na tuahine i te ohipa mai te hoê matini i te hoê fare toa ohie. E haapae mǎrû noa to ' na feruriraa i te tarahu e te rohirohi o te ore e iti mai, e ia ore ana'e te mau mea atoa e navai, e riro mai ïa to ' na tuahine ei vahine hoo ohie o te nehenehe e taoto i te hoê tane i te mau vahi atoa.