MOON-018: Te hinaaro ra o Nonose Tane, o te fifi - noa - hia ra no te mea ua rari roa o ' na, i te faanavenave i to ' na melo taatiraa a ta'i noa ' i oia i te hoê fare haapiiraa i te po aita hoê a'e taata i reira.

Mr. Nonose, who is always in trouble because he is too wet, wants to secretly masturbate while making a squeaking sound at a night school when no one is around.

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: MOON-018
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 01/11/2024
Te taime hororaa: 182 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Ai Nonose
Studio: YONAKA
O Notase Tane, e huru taata maniania ore to ' na, e taata nounou râ oia. Peneia'e o ta ' na pǎpǎ ture, mea au roa râ na ' na te faanavenaveraa i to ' na iho melo taatiraa no te mea e rari ta ' na pute na roto noa i te haamâu'araa i to ' na taime. I te hoê mahana, te faaea ra vau i te fare, ua fatata roa to ' u metua vahine i te ite mai ia ' u e ua oaoa roa vau. - No te fana'o hau atu â i teie oaoa, e vai tahaa noa oia i te hoê fare haapiiraa aita e taata i muri a'e i te haapiiraa e e haamata oia i te haere i roto i te piha haapiiraa. I te hoê po, a vai tahaa noa ' i au i roto i te piha haapiiraa, ua tomo mai te hoê hoa haapiiraa i roto i te piha haapiiraa e ua tamata i te eiâ i te ahu faaetaetaraa tino o te tamahine. Ua faaoti a'era raua e haere e orihaere na roto i te hoê fare haapiiraa i te pô, aita hoê a'e taata i reira e aita e ahu taoto faahou.