SDAM-094: O ' na ana'e e te hoê tamahine haere haapiiraa e haapii ra no te hoê hi'opoaraa i te hoê fare tamaaraa a te utuafare na mua noa ' ' e e opani ai... I to ' u faatoparaa i te zipper e to ' u faaiteraa i to ' u taa - ê - raa i te tapao faahemaraa a te hoê taurearea haere haapiiraa hi'opoa o tei hi'o mai ia ' u mai nia mai i te parahiraa i te tahi a'e pae, ua nehenehe au e riri!

Alone with a school girl studying for an exam at a family restaurant just before closing ... - When I lowered the zipper and showed my chin to the temptation sign of an adolescent exam student who glanced at me from the seat opposite, I was able to get raw!

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: SDAM-094
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 02/08/2024
Te taime hororaa: 155 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te:
Studio: SOD Create
I roto i te hoê fare tamaaraa a te utuafare na mua noa ' ' e i te opaniraa, o vau ana'e e te hoê tamahine haere haapiiraa e haapii ra no te hi'opoaraa. Mai te peu e te mana'o ra outou e te anaana ra to outou mata, e ere anei? Mai te peu e e tuu huna outou i te tapo'i i raro a'e i te airaa maa e e pahono atu outou, e tairi ïa outou i te reira! A haere i te tahi atu vahi e H...! I ropu i te taure'are'araa, ua anaanatae oia i te mau mea faufau e te hoê taata paari...