SSIS-339: Te mau hoho'a faufau i roto i te mau hoho'a faufau o te faatupu i te mau auraa i rotopu i te tane e te vahine ma te ore e faaite i ta'na tane o Saki Okuda

Super Igu fainting Kimeseku affair sexual intercourse that trips extraordinary without telling her husband Saki Okuda

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: SSIS-339
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 03/03/2022
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Saki Okuda
I te ao aita ta'u tane i ite... Ua paremo te mau tane e te mau vahine o tei ore i aifaito i te mau mea navenave faufaa ore. I te toruraa o te matahiti o to ' na faaipoiporaa, e vahine ino roa o Saki, e 29 matahiti to ' na, tera râ, ua ino roa to ' na oraraa i to ' na farereiraa i te hoê taata e rave ra i te ohipa no te auri pape. Mea taa ê roa o ' na i ta ' na tane, e mea au roa na ' na te vahine e mea pautuutu e te puai, e e faaturi ta ' na. I te hoê mahana, e roohia te hoê taata i te hoê ma'i haavare e e haamata oia i te faaohipa i te reira. I te mau mahana atoa, e mauiui to ' na tino, e eita ta Saki, o tei mau i Kimeseku, e nehenehe faahou e ho'i i muri. - "A taora na i roto i te Ji ● Po i te taime iho e nehenehe ai" I te avatea o te haapau i te hinaaro tia ore.