MIDV-274: Te mau haamana'oraa no te farereiraa i te hoê hoa i to'na tamarii-rii-raa tei paari mai ei taata tuiroo i roto i taua vahi ra, e ua taorahia oia 12 ofa'i pupuhi i roto e 3 mahana e e 3 pô te Roti Nanasawa (Blu-ray Disc)

Memories of encountering a childhood friend who grew up to be a famous gal in the local area and being knocked out 12 shots in 3 days and 3 nights Mia Nanasawa (Blu-ray Disc)

Na te mau taata paari ana'e teie tahua itenati

E 18 a'e anei to outou matahiti?

(e aore râ, te matahiti o te rahiraa o te taata i roto i te tuhaa no reira mai outou i te tomoraa i ni'a i teie tahua itenati)

Na roto i te pataraa i te parau " I AGREE ", ua tai'o e ua maramarama outou i te faahitiraa i ni'a nei.

Aita
...
DVD-ID: MIDV-274
Tai'o mahana faataahia no te faaotiraa: 04/13/2023
Te taime hororaa: 120 Te mau mana'o tauturu no te
Te feia rave ohipa i roto i te: Mia Nanasawa
Studio: MOODYZ
- "Mia ", te hoê tamahine nehenehe e te haviti mau o tei tahoêhia no te taime matamua i roto i te hoê tau maoro, ua taui taue noa oia ei taata ou'a! Noa ' tu e e ite outou e te hi'o ra outou i te faanavenaveraa i to outou iho melo taatiraa, e faatiamâhia outou i te taatiraa i te pae tino! E mea puai e te aifaito ore te hinaaro i te pae taatiraa o te tino o te hutihia e 3 mahana i te maoro e ohu noa ' i! Te faaite - haere - raa i te faanavenaveraa i to ' na iho melo taatiraa, te mau parau faufau, te mau parau faufau, te tapuniraa i to ' na metua vahine e te pupuhiraa i roto i to ' na vaha, e 3 ofai pupuhi i te poipoi! A ho'i i te fare! Te paturaa i te mau fare e te mau taatiraa i te pae tino o te nehenehe e horoahia e rave rahi taime mai ta outou e hinaaro! Te haamana'oraa maitai roa ' ' e no nia i te rave - huna - raahia e 12 tatea ...!