JUBE-014: O foliga i tua atu o le tamaitai o le ofisa lelei ma le mama O le totogi sa maualalo tele ma sa avea au ma se tagata ina ua ou faia gaoioiga a tama.

The face behind the neat and clean office lady The salary was too low and I became a nymphomaniac when I dabbled in daddy activities.

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: JUBE-014
Aso na Faamalolo ai: 02/01/2024
Taimi e Faaalu ai: 163 min
Ata tifaga:
Studio: JUMP BEYOND
O Kaho-chan e faigaluega o se tamaitai o le ofisa. E maualalo le totogi o le kamupani o loo ou faigaluega ai, ma e le mafai ona ou ola i se olaga faamalieina e tusa lava po o le a le mea ou te maua, e pei o le fale mautotogi, tupe faaalu mo le ola ai, tupe faaalu mo le matagofie, faafiafiaga, ma isi mea faapena, ma sa ou filifili ai e amata le katsu a tama ona sa ou manao e sola ese mai le tulaga o i ai nei. - E ui lava e le afaina le feiloai atu i le uso o lona tama ma se lagona mama, a o mavae atu taimi, e faateteleina ona manaoga, ma amata ona ala ae o ia ma le lagona fiafia e ui lava i ona lagona e manatu o ia e le aoga. E faaalia mai le panchira e oo lava i le faatagata matua, ma e oo lava i le fanaina o le fatu. - Ua ia tuuina atu o ia lava i le fiafia ma maua ai lona valaauga, ma liua ai i se nymphomaniac.