GBAN-007: Getz i le faataitaiga o le mataituina o itupa e le fiafia i ai! Ubukawa Faaipoipo Tamaitai × Taupou Lapoa "E te manao e fufulu lou taupou o Ji Po i le paita?" - O se ava e le mafai ona taofia le i ai faatasi ma le faatuina o se taupou e soona tali atu o se paita e tapunia le potu ma se pulumu aupito sili ona lelei e pa'u ai le vagina o le sex!

Getz in amateur gender monitoring experiment! Ubukawa Married Woman × Virgin Big "Would you like to wash your virgin Ji Po in the bath?" - A wife who can't stop being with the erection of a virgin who overreacts is a closed room bath with the finest brush grating raw vaginal shot SEX!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: GBAN-007
Aso na Faamalolo ai: 12/01/2023
Taimi e Faaalu ai: 255 min
Ata tifaga: Mami Sakurai, Kana Yura
Studio: Getz!!
Na faafuase'i ona faalatalata atu se avā lalelei i se taupou i se paita e vavalalata le fesoota'iga! Ou te maasiasi i le faatuina o le fausiaina o le fale ma ua ou matua le fiafia lava. - O le ava sa fiafia i le taupou talavou ma le taut o Ji ◎ Po na fai mai, "Ua na o outou lava!", ma faatasi ai ma le lima malu o le ava, o le taupou o Ji ◎ Po o le na fofoe ese ma maua se faatuina sa matuai maasiasi lava ma estrus. Peita'i, na ou tuuina faalilolilo i totonu o la'u uafu e aunoa ma le lafoa'ia o le uafu Ji ◎ sa ou uuina. E faamatuu atu ai le manao faalefeusuaiga lea na faaputuina i le vaitaele i le taimi lava e tasi. - Fufulu i lalo i le ejaculation faapitoa o le vagina mafiafia lea e faia ai le vagina e ui lava e le lelei le vagina! E le mafai ona ou teena le fiafia o le tuua na o au ma le isi itupa!