FTKD-006: - Sa ou vaaia le le lavalava o se teineitiiti i le vasega lava lea e tasi na sau e nono mai se paita i lo'u fale ma maua ai se faatuina atoatoa! - O se teineitiiti sa fiafia i se lapopoa e lei faamoemoeina ma pai atu i ai sa fiafia ma faia feusuaiga i aso uma! - Ma se tautau atu faafuasei mai lo'u tuafafine e faapea "Ou te fiafia lava i lo'u uso"! - E fefiloi foi lona uso ma atiina ae se harem!

- I saw the nakedness of a girl in the same class who came to borrow a bath at my house and got a full erection! - A girl who was amused by an unexpected big and touched it was excited and had sex every day! - And a sudden confession from my sister that "I've always liked my brother"! - Her sister is also mixed up and develops a harem!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: FTKD-006
Aso na Faamalolo ai: 08/10/2023
Taimi e Faaalu ai: 155 min
Ata tifaga: Mari Kagami, Yuka Ichii
Studio: FALENO TUBE
Ou te le iloa atu i le tulimanu o le vasega. O le tagata matua o le gaoioiga a lo'u uso i le kalapu o la'u uo i le vasega ma o se teineitiiti o le vaegaau muamua e maualuga lona tulaga! E toalua tamaiti o le vasega na o mai e nono mai se paita i lo'u fale i le faaiuga o gaoioiga a le kalapu ... Pe a e tilotilo i totonu o le paita, e mafai ona e vaaia le le lavalava! - Ou te ofo i la'u taupou lapoa ua faatuina! - Sa ou mafaufau "Oi ...", ae o aso uma lava sa avea ai au ma se meataalo ma le lē lavalava. - E oo lava i le tuafafine lotoleaga o Bracon e auai i le 4P ma Mako i lona gutu! [#01 Sa na ona ou autilo lava i le sui o lavalava] [#02 Mai le sauniga suesue e oo i le sauniga o le faauuga (fufulu i lalo)] [#03 Fafagu le ITUPA ma se tamaitiiti o le vasega e tele ni fatafata] [#04 O loo masturbates lo'u tuafafine i lau solo sperm!? ] ] [#05 4P! ] 】