IENF-184: - "Virgin Kun, ta faia?" - O le uso faaletulafono o Yang sa i ai muamua, e masani lava ona vaai atoatoa i ona ofuvae! O le mataga ma le faatosinavaai! - E ula mai lava o ia ia te au o se taupou, ae i se tasi aso sa fiafia ai o ia ia te au o le sa fiafia i ona ofuvae ma tuuina mai ia te au se valaaulia manaia! O le mea moni, sa fiafia foi lo'u uso faaletulafono matua maaleale ma iu ai ina saeia i lalo!

- "Virgin Kun, let's do it?" - Former Yang's sister-in-law is naturally in full view of her pants! Vulgar and erotic! - She always makes fun of me as a virgin, but one day she was amused by me who was excited by her pants and gave me an attractive invitation! In fact, my super-sensitive sister-in-law was also excited and ended up being brushed down!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: IENF-184
Aso na Faamalolo ai: 12/23/2021
Taimi e Faaalu ai: 90 min
Studio: Ienergy
O le uso faaletulafono o Yang sa i ai muamua, e masani lava ona vaai atoatoa i lona ofuvae! O le faasausili, faasausili ma le faatosinavaai! - E ula mai lava o ia ia te au o se taupou, ae i se tasi aso sa fiafia o ia ia te au o le sa fiafia i lona ofuvae ma maua ai se faatuina, ma fai mai, "Ua e faaputuina, a ea? O se ata matagofie! E foliga mai e fiafia lo'u uso faaletulafono i la'u! O le mea moni, sa faasolosolo malie lava ona fiafia lo'u uso faaletulafono ma iu ai ina sa amanaiaina!