HUNTB-227: "Oka se lagona! - O le a ou maua se acme ..." Afai e te atiina ae ni nipples o lou uso laitiiti e itiiti sona poto masani i feusuaiga, o le a e maasiasi e faaauau pea ona ola ma na o ou nipples!

"What a feeling! - I'm going to get acme ..." If you develop the nipples of your naïve sister who has little experience in sex, you will be embarrassed to continue to live with only your nipples!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HUNTB-227
Aso na Faamalolo ai: 03/03/2022
Taimi e Faaalu ai: 240 min
Ata tifaga:
Studio: Hunter
- O se tuafafine laitiiti e le taupulea e filemu ma e itiiti sona poto masani i feusuaiga. - Afai e te atiina ae ma le faaeteete ia nipples o lou uso i ni auala eseese, o le a e maasiasi e faaauau pea i le na o le nipples! E mautinoa lava, o lo'u uso, o le sa le mafai ona ia onosaia i le na o le faamalieina o le lauulu, sa talosagaina se sauaga o le nipple a o tuuina mai ia te au! - O lo'u uso, o le sa maasiasi i le taimi muamua, sa faasolosolo malie lava ona mimilo tele ona sulugatiti ma pa ma le mataga i se foliga ahegao! - O lo'u uso, o le sa matua taufaavalea lava, na iu ina avea ma se tamaitai na talosagaina se fana mai le vagina!