AMOZ-088: Ina ua ou fai atu "Ua ou i ai i se faafitauli" ma aveese, sa ou vaaia se T-tua o ofuvae laiti e pei o Oba Mr./Ms.! !! e 12 tamaitai faaipoipo lelei e pikiina e lei tautino mai lava sa latou faamoemoe moni lava e tusa lava pe o latou spree i le auvae o le auvae (5)

When I said "I'm in trouble" and took it off, I saw a T-back of underwear like Oba Mr./Ms.! !! 12 neat married woman pick-ups who never admit that they were really expecting even if they were sprecking with raw chin insertion (5)

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: AMOZ-088
Aso na Faamalolo ai: 03/17/2022
Taimi e Faaalu ai: 180 min
Ata tifaga:
O le lona lima i le faasologa! O se mea e tatau ona vaai i ai tamaitai matutua e toa 12 ma tamaitai faaipoipo e fiafia i ai! O tamaitai faaipoipo lelei o e ua pikiina i luga ma le mautonu i le faafuasei ona ta'u atu i ai o se mea faapena, pe a e aveesea ou lavalava i le faapea atu "Ua ou i ai i se faafitauli", o le mea moni e mafai lava ona e saunia i taimi uma mo ofuvae laiti o le T-back ma faigofie ona tuu i ai se auvae e le masani ai, ae o oe o se ava e sili ona fiafia i ai, e te tietie atu ia te oe lava ma luluina ou sulugatiti ma o loo i ai i le faafaufau o le matapogia, ma i le faaiuga o le a e matua le fiafia lava ma ua faatumulia oe mai Mako!