GS-428: O le faleaiga lauiloa e leai ni ulo, lea e foliga mai e vaaia ae e le o vaaia, ua toe foi mai mo se taimi faatapulaa! E le pei o le taimi ua tuanai, o le afafine o se tagata faigaluega faavaitaimi o le e maasiasi i le maasiasi e mataua le vai susu i ona ogavae, ma alu ai i luga o le ji Po o le tagata faatau ma le matautia! Ae e te lei iloaina, o le a suia le faatulagaga o le pisinisi i se faleaiga moni! ??

The legendary no-pan café, which seems to be visible but not visible, is back for a limited time! Unlike in the past, the daughter of a part-time worker who is embarrassed by shame drips wet juice on her thighs, and gets on the customer's erected Ji Po and convulsions violently! Before you know it, the business format will be changed to a real café! ??

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: GS-428
Aso na Faamalolo ai: 03/24/2022
Taimi e Faaalu ai: 115 min
Ata tifaga:
O le toefaafouina lea o le faleaiga lauiloa e leai ni ulo, o lea ua ou i ai iinei i le taimi lava lena! Ou te taumafai e vaai i totonu o le sakete, ae e le faigofie ona ou vaai i ai, o lea ou te tuutuu ifo ai i lalo lo'u tulaga ma vaai, ma e le o se ofuvae laiti! Ina ua ou maua se faatuina a o ta'u mai ia te au, "Mr./Ms., e faasa le pai atu i ai," sa matuai fiafia lava le faleaiga na iloaina le faatuina o le uafu o Ji ○ ... - Sa amata ona ou tuuina atu se mea i lalo o le laulau! Ma....