AMA-088: O se taleni o le FAALEFEUSUA'IGA. (Mealilo) O le fanaina malosi o se teineitiiti aulelei o le na faailoa mai ai lona faanaunauga O se manao faatauvaa lea e le mafai ona mafaufauina mai foliga vaaia o loo oso mai i luma o le mea pueata!

A talent of SEX. (Secret) Intense shooting of a beautiful girl who exposes her propensity A lascivious desire that can not be imagined from the appearance bursts in front of the camera!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: AMA-088
Aso na Faamalolo ai: 09/09/2022
Taimi e Faaalu ai: 240 min
Studio: Prestige
- Taumafai e ave teineiti amateur e i ai se faanaunauga i le mamalu! - O manaoga o maa faataumaoi na faapotopoto mai le atunuu atoa na oso ae i luma o le mea pueata! - Io-chan, o se teineitiiti tele o le fatafata e leai sona itupa! 'O le tausimai o Eloy' sa moni. - Jun-chan, o se tausimai malosi o le de M! E ese mai i ona mata mama ma mama, e fiafia Kyoka-chan i le faatinoina o se suiga! - G-cup fatafata tetele tetele e alu i itu uma, Mitsuki-chan, o se tagata faatau pia! - 4 itula lea e malelemo ai i le fiafia ia 'taleni o le FAALEFEUSUAIGA' e 4 o e e le mafai ona mafaufauina mai foliga vaaia!