HUNTB-370: "Ou te faamalie atu ona o le faavaleaina o au lava ia i taimi uma! - O se teineitiiti o le vasega e le lavalava o loo i ona autafa! - Ina ua ou faalogo i le tala, sa i ai se mea moni matautia e faapea, sa faamalosia au e se tagata na inu!

"I'm sorry for always making a fool of myself! - A naked classmate gal next to her! - When I heard the story, there was a dangerous fact that I was forcibly by a drunk me!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HUNTB-370
Aso na Faamalolo ai: 09/22/2022
Taimi e Faaalu ai: 160 min
Ata tifaga:
Studio: Hunter
Pe a ou ala i le taeao, o loo i ai se teineitiiti o le vasega e le lavalava i o'u autafa! - Ina ua ou faalogo i le tala, sa i ai se mea moni matautia e faapea, sa faamalosia au e se tagata na inu! - Ae peitai, o se teineitiiti alafau o le vasega e masani lava ona fesili mo feusuaiga a o mojimoji! E foliga mai, o la'u Ji Po, lea e le mamago e tusa lava pe ou te maua i le acme, e foliga mai ua avea ma vaisu, ma o loo ou tao e pei ona ta'u mai ia te au! - Ou te le talitonu o se teineitiiti sa manatu o le a le faia lava sana feusuaiga i lona olaga o le a talosagaina mo se! Ma le isi, sa matua fiafia lava Galma ○ Ko ma sa le mafai ai ona taofia le fanaina o le vagina e aunoa ma le tosoina i fafo, ae sa leai se faafitauli!