HUNTB-383: "Aua le tosoina i fafo! - A uma le loka o le seleulu o le laitiiti, e fanaina pea le vagina i le tulaga o le teine povi e aunoa ma le tosoina i fafo! - Sa ou matua fiafia lava i le fatafata o lo'u uso lea sa malena ae faasamasamanoa!

"Don't pull it out! - After the crab scissors lock, continuous vaginal shot at the cowgirl position without pulling out! - I was very excited about my sister's breasts that were swelling casually!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HUNTB-383
Aso na Faamalolo ai: 10/06/2022
Taimi e Faaalu ai: 200 min
Studio: Hunter
- O le mea sili lava, pe a ou manatu na faamalosia e lo'u uso lo'u uso i se loka seleulu laitiiti i le tulaga faafaifeautalai, o le a ou aveina i le tulaga o le teineitiiti povi e aunoa ma le tosoina i fafo ma alu i luga ma le lototoa o lo'u uso ma faateleina ai lona tino! O le mea atonu e te fiafia i ai o le... - A o ou tilotilo atu i le fatafata o lo'u uso, lea sa ou manatu o ni tamaiti lava, sa matuai faatuina lava a'u! - Sa ou manatu e matautia le mauaina o se faatuina, ae o lo'u uso sa matuai fiafia lava na faafuasei lava ona suia i se tulaga leaga! Ma i feusua'iga faasāina! Ona sosoo ai lea ma le loka o le seleulu o le laitiiti e oo atu i le vaega o le laitiiti e aunoa ma le tosoina i fafo!