HUNTB-406: O se tamaitiiti na sola ese, lea na pikiina e ona uso ma avea ma se fagafao. O le tagata na pikiina au o se tuafafine i le pitonuu. Faatasi ai ma se konekarate e faapea mai, "E mafai ona e nofo i le fale, ae aua le teenaina feusuaiga."

A runaway boy who was picked up by his sisters and became a pet. The person who picked me up was a sister in the neighborhood. With a contract that says, "You can stay at home, but don't refuse sex in return."

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HUNTB-406
Aso na Faamalolo ai: 11/03/2022
Taimi e Faaalu ai: 210 min
Ata tifaga:
Studio: Hunter
O le tagata na pikiina au ina ua ou sola ese mai le aiga o se tuafafine i le pitonuu. Faatasi ai ma se konekarate e faapea mai, "E le afaina le nofo i le fale, ma o le taui, aua le teenaina feusuaiga," e faaauau pea ona ou faia feusuaiga i taimi uma pe a ou i ai i le fale. - E o mai lo'u uso ma lo'u tuafafine, ma a aai lo'u uso ma ona matua, e faia ni feusuaiga ma lona uso. - Pe a vaavaai atu lo'u uso i ona matua i le potu malolo, e sau o ia i le potu a o feauauai i le tele o taimi, e pei o le faia o feusuaiga ma lona uso. O lenei mea, e lē o toe iai se fatu.