HUNTB-430: "Ei, ala mai! Pe a e ala i le taeao... - O se tamaitai faigaluega e le lavalava e faafesootaia au! Ina ua ou faalogo i le tala, sa osofaia au a o ou uuina au o se tagata palapala!

"Hey, wake up! When you wake up in the morning... - A naked synchronous female employee who straddles me! When I heard the story, I was attacked when I was holding me who was muddy!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HUNTB-430
Aso na Faamalolo ai: 12/08/2022
Taimi e Faaalu ai: 210 min
Studio: Hunter
Pe a e ala i le taeao ma se ma'i pipili matautia... - O se tamaitai faigaluega e le lavalava e faafesootaia au! O le ā! O le ā? O le a le uiga o lau tala? Sa ou popole. E foliga mai, na ou osofa'ia le teineitiiti na tausia a'u, o lē na palapala i le pō na muamua atu! E foliga mai. Faamaeaina... - Pe a ou mafaufau i ai, o le teineitiiti e masani ona pisapisao e foliga mai e fiafia mo se mafuaaga? - O ona lagona mo au, lea sa ia nanaina, na pa ma talosagaina ai le fanaina o le vagina i le tele o taimi, ma fai mai, "E pei lava o ananafi!", O le taimi lenei ua avea ma se feusuaiga faatafai mauoa lea ua mumu i lona manatuaina!