YRH-349: E te manao e faamisi le galuega i le asō? ×PRESTIGE PREMIUM 19 (1) Great Flood Monster / Arisa-chan (?) (2) Foliga Siamupini Yang Kya tupua / Asuka-chan (21) (3) Magimon Hentai inu Gal / Mai-chan (22)

Would you like to skip work today? ×PRESTIGE PREMIUM 19 (1) Great Flood Monster / Arisa-chan (?) (2) Face Champion Yang Kya Idol / Asuka-chan (21) (3) Magimon Hentai Drinking Gal / Mai-chan (22)

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: YRH-349
Aso na Faamalolo ai: 02/24/2023
Taimi e Faaalu ai: 240 min
Ata tifaga:
Studio: Prestige
Faasologa lauiloa [E te manao e faamisi le kamupani i le asō?] Filifilia ma le faaeteete ma faamaumauina ia faalagiga lauiloa ia e aveesea atoa mai ai! - Valaau atu i se tamaitai o loo feoaiga, faamisi, taalo ma tao, ma sola ese mai le atuatuvale i aso taitasi! (1) I se malaga i Hakone hot springs ma Arisa-chan, o se failautusi o ofu enaena! Ia fiafia i le ipu tetele o le fatafata H ma le malosi maoae e faataumaoia ai i le paita e fefiloi! (2) O le malaga faamamai a Kamakura ma Asuka-chan, o se failautusi aoao o le faleoloa o se teineitiiti aulelei i luga o se tifato! Ina ua uma ona fiafia i le vaega o le eletise ma le malamalama, ona fanaina lea o se vaega tele o le vaega i se vaega ua susu! (3) O le aai ma le savalivali solo i Hakone ma Mai-chan, o se tagata faatau o le polokalama o le Azatoi! O se teineitiiti e fiafia i le fatu o le manu, e faatofuina o ia lava i le fiafia ma se gokkun! - E toatolu tamaitai lalelei o loo galulue e faamisi galuega ae aveese le nofoa ma le squirrel! O faamaumauga o feusuaiga ♪ ua tuuto atu i Iapani ua soona galue