MIDV-271: Ina ua ou misia le nofoaafi mulimuli i le pati faafeiloaiga, sa musumusu mai ma le suamalie se teineitiiti fou faauu e 'ai aano o aano o tagata, "E te manao e nofo i le fale o lo'u matua?" Na Ou Leiloa le Faaosoosoga ma Sa Tele Taimi na Ou Maua ai le Faafeusuaiga Fou Arina (Tisiketi Blu-ray)

When I missed the last train at the welcome party, a carnivorous new graduate girl whispered a little devilish sweet whisper, "Would you like to stay at my senior's house?" I Lost the Temptation and Had SEX Many Times New Arina (Blu-ray Disc)

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: MIDV-271
Aso na Faamalolo ai: 03/16/2023
Taimi e Faaalu ai: 120 min
Ata tifaga: New Arina
Studio: MOODYZ
Ina ua uma ona misi le nofoaafi mulimuli i le pati faafeiloai, sa alu mai se tamaitai faigaluega fou faauu ia te au, ma fai mai, "E te manao e nofo i le fale o lo'u matua?" E i ai la'u uo teine, ma o le a ou faaaogaina lelei lava le taimi seia oo i le taeao... E leai se mafuaaga e lē lelei ai lavalava o potu. - Sa ou le maua le faaosoosoga a se tiapolo laitiiti ma sopoia ai se teineitiiti e 'ai aano o aano o aano! - Sa ou maua se faatuina ma se lagona o le le mama lea na ou faalataina ai o ia, ma sa ou faia pea lava pea feusuaiga e le mafaatusalia ma le TULAU! O taimi uma lava ou te mafaufau ai i ona foliga, e vagina foi la'u Ji Po ma Na-chan! O le uiga moni o le faafeagai o le NTR.