SDNM-377: O se faiaoga o le soifua maloloina e tumu i le faatosinaga o feusuaiga o le e faaosofia tama talavou o Haruka Katsuragi, 32 tausaga le matua Mataupu 2 O se faiaoga pisi o le soifua maloloina e tuleia le malosiaga ma alu i Tokyo i se malaga i le aso ou te manao ia e squid i le tele e te mafaia mo le umi e te maua ai ... - O se foliga fiafia e le mafai ona faaalia i tamaiti aoga ma tane!

A health teacher full of sex appeal who is stimulating for adolescent boys Haruka Katsuragi, 32 years old Chapter 2 A busy health teacher pushes the force and goes to Tokyo on a day trip I want you to squid as much as you can for as long as you have ... - An ecstatic acme face that can never be shown to students and husbands!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: SDNM-377
Aso na Faamalolo ai: 05/11/2023
Taimi e Faaalu ai: 135 min
Ata tifaga: Haruka Katsuragi
Studio: SOD Create
E leai sou taimi, ae ou te fia faia ni feusuaiga ... O Haruka, o le e nofo i se nuu maotua, e le faigofie ona sau i Tokyo mo le pueina sei vagana ua sosoo ai aso malolo, ae o le aso lenei, sa ia malaga ai i se aso mai lona olaga pisi i aso taitasi. O le taimi lava na ou ulu atu ai i le faletalimalo e latalata i le nofoaga o le shinkansen, na vave lava ona faavaivai le tagata faatinoa sa faatalitali mai mo a'u! A uma lena, seia oo ina alu le nofoaafi i le fale