SDNM-375: - O le tautevateva i le na o le sogi. Sakura Takashima, o se ava talavou e i ai lona pau matagofie o lona tino atoa o se sone erogenous, e 29 tausaga le matua, toe faaali mai Mataupu 1 sa ou manatu sa ou taofia i le taimi e tasi ma le faavavau, ae o le faaosofia i lena taimi sa mauaa i lo'u tino ... Ma'eu se toe faaali mai! Ou te manao ia maua se aafiaga e sili atu ona tulaga ese, ma ou te manao e foloina mo le taimi muamua i lo'u olaga!

- Convulsions just by kissing. Sakura Takashima, a young wife with beautiful skin whose whole body is an erogenous zone, 29 years old, re-appearance Chapter 1 I thought I had stopped it once and for all, but the stimulation at that time was ingrained in my body ... What a reappearance! I want to have a more extraordinary experience, and I want to swallow for the first time in my life!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: SDNM-375
Aso na Faamalolo ai: 05/11/2023
Taimi e Faaalu ai: 120 min
Ata tifaga: Sakura Takashima
Studio: SOD Create
Pe tusa o le afa tausaga talu ai, na ou faaali mulimuli ai i le AV, ma o le taimi muamua lea na faafesootaia ai au e le Susuga a Sakura, o lē na le toe fesootai. O le mea muamua lava na oo mai i lona mafaufau ina ua ia manao e faaloaloa atu ona apaau ma le faasaina o ana amioga ona o le faalavelave i le Corona o se aafiaga e le mafaagaloina a le AV. "Ou te fia faia se mea e sili atu ona manaia," o le tala lea a Sakura a o ia feiloai ma lona manao i lona loto.