HAWA-303: Ou te fia vaai i se lalolagi ou te le iloa ou te fiafia i le FAALEFEUSUAIGA, ae ou te leaga mo lo'u toalua ma e leai so'u lototele e alu ai i Tokyo.

I want to see a world I don't know I'm interested in SEX, but I'm bad for my husband and I don't have the courage to go to Tokyo.

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HAWA-303
Aso na Faamalolo ai: 09/21/2023
Taimi e Faaalu ai: 183 min
Ata tifaga:
Studio: Cosmos Eizo
Ina ia mafai ona matou feiloai i lona faletua talavou o 'Sora-san' (23 tausaga le matua), o lē e nofo i nuu maotua, sa matou agai atu ai i le Aai o Nasu ○ Hara, lea e nofo ai o ia. Sa ou feiloai i lo'u toalua o loo i ai nei a o ou aoga faafomai, ma sa ma faaipoipo ina ua uma le faauuga. - O le taimi muamua lava la te le'i faia ai lava ni feusuaiga ma le tasi ma le isi. - E faigaluega lona toalua o se fomai ma ua filifili e le faia ni fanau seia avea o ia ma se alii atoatoa, ma o ia o se alii matuia e masani lava ona faia ni feusuaiga. - I se tasi aso, o le ata o le vagina ua fanaina ma le inuina o sperm o loo atagia mai i le AV lea na ou vaaia. I le fiafia ma le fiafia i le vaaiga, sa ia filifili ai e talosaga mo le Cosmos Film. E mama ma manino o ia, ma e popole e tusa lava pe sau i le nofoaga e sauni ai. O le nofoaga e inu ai lana uluai sperm o loo i fafo. - A o popole, sa ia agi malosi ae le masani i lana isi laau muamua. Ma inu lau uluai sperm. Ina ua mavae lena, sa la faataamilo i le nofoaga e tafafao faamasani ai ma tatala o la loto i le tasi ma le isi, ma le TUSUAGA. E faapuupuu foi le mamao i lo la va, ma e latou te iloaina le uluai vaega o le latou vaega a o lagonaina le alofa. I le po, sa amata ona ia inuina le ava malosi, ofuina ni cosplay, sa tuuaia o ia mo ana meataalo, ma sa leai sona mafuaaga. - Ua fagua se natura faatosinavaai, ma ua taavale a o tetete lona tino. O se fafine na faamalieina i le faaosofia o le ITUPA lea sa le mafai e lana tane ona tofo i ai, sa faatofa atu a o ia susu i le aoauli.