HUNTB-720: - O se afa faafuasei e palapala ai le bra ma ofuvae! Faatuina atoa i lo'u uso faaletulafono! Na sau lo'u uso faaletulafono i le fale ua susu i se afa faafuasei a o agai atu i le fale mai faatauga i le supamaketi.

- A sudden thunderstorm makes the bra and pants sloppy! Full erection to my brother-in-law! My brother-in-law came home soaked by a sudden thunderstorm on the way home from shopping at the supermarket.

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HUNTB-720
Aso na Faamalolo ai: 10/26/2023
Taimi e Faaalu ai: 190 min
Ata tifaga:
Studio: Hunter
Na sau lo'u uso faaletulafono i le fale ua susu i se afa faafuasei a o agai atu i le fale mai faatauga i le supamaketi. - Sa susu au i le timu ma maua ai se pa'u o le pa'u i se bra manino! O lo'u uso faaletulafono o le sa fiafia ma faatosinaina au ina ia mafai ona ia vaai mai ia te au. - Ou te le fiafia i lo'u lava le agavaa e avea ma se tagata e le'i i ai se bra, ae o le a le toe maua lava se avanoa faapena! - Sa ou manatu sa ou taliaina le valaaulia a lo'u uso faaletulafono ma le NTR faalilolilo! 'Ou te fa'amalie atu uso! E le mafai ona ou onosaia le faaosoosoina faapena! O taunuuga uma lava o se faasologa o mea na tutupu faafuasei, o lea ia faamagalo mai ia te au!