HUNTB-726: "Faamolemole, taofi! - E matua taavale tele le piston malosi ma e tetete ai le asini tele! - Ou te le mafai ona onosaia le faaosoosoga o le le iloaina o se tausi fale tele o le malaga faapisinisi ma tuu i ai se tino tele!

"Please, stop! - The hard piston rolls up so much that the big ass twitches! - I can't stand the unconscious temptation of a super big ass business trip housekeeper and insert a big dick!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HUNTB-726
Aso na Faamalolo ai: 11/09/2023
Taimi e Faaalu ai: 170 min
Ata tifaga: Yuina Taki
Studio: Hunter
- Ina ua auina atu se tausi fale o la'u malaga faapisinisi i lo'u fale, sa sau se tamaitai lalelei ma se asini tele! - O se asini e foliga mai e oso i ofuvae li fufusi! - A o ou tilotilo atu i ai ma Bo, sa lelea ese lo'u mafuaaga, ma ina ua ou matauina, sa ou tuutuu ifo faamalosi i lalo lo'u ofuvae ma ofuvae ma tuu i totonu! Ona oo lea i le taimi muamua, sa ou teena, ae i le faaiuga, sa ou lagonaina le tele o le lagona ma sa ou tetete ai! - Atonu na kiina le ki i lenei mea, ae o le taimi lenei sa ia talosagaina ai mo le taimi lona lua ma fiafia lemu i feusuaiga mauoa a tagata matutua! O lena asini tele e faavalevalea ai se tagata!