DVAJ-634: I le faletalimalo lea ou te manatua ai lo'u tamoe atu e sulufai mai le timu ... - O Kanna Misaki, o le na toe foi atu i lana uo ma foliga susu o lana tane o le sa leai ni itupa mo se taimi umi lava ma toe faamumuina le manao i se tuinanau toe faatupulaia.

At the hotel where I remember running to shelter from the rain ... - Kanna Misaki, who returned to her lovers with her husband's wet appearance who had been sexless for a long time and rekindled lust with a rekindled lust.

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: DVAJ-634
Aso na Faamalolo ai: 11/09/2023
Taimi e Faaalu ai: 128 min
Ata tifaga: Kanna Misaki
Studio: Alice JAPAN
I se tasi aso, ina ua ma o ma lo'u toalua o Kanna, o lē sa leai se la mafutaga mo le tele o tausaga ma sa i ai se ma mafutaga malulu, sa taia a'u i se timuga tele o le guerrilla. O le faletalimalo sa ou faanatinati atu i ai, o le nofoaga lea na faia ai feusuaiga mo le uluai taimi. O lo'u toalua, e susu ma susu lona lauulu, e ese lava lona glossy, ma e oo lava i ona ofuvae laiti e manino ... Faatasi ai ma manatuaga sa ou i ai i aso uma, na oo mai ai le tuinanau lea na galo ia te au. - E le mafai ona ou onosaia ma ua ou fanaina faamalosi le vagina mo le taimi muamua i ni nai tausaga, ae sa ataata Kanna. 「