BLK-636: "O a mai oe, e te fia nofo i le asō?" Sa ou maua se valaau mai se teineitiiti sa i ai muamua i le vasega, o lē na misia le nofoaafi mulimuli i se pati inupia ma filifili ai e faaalu le po faatasi ma ia. E tusa lava pe oso a'e le lā i le taeao, ae o feusua'iga e lē mafaatusalia ua sili atu ona lelei!

"How are you, would you like to stay today?" I got a call from a former classmate gal who missed the last train at a drinking party and decided to spend the night with her. Even if the sun rises in the morning, unequaled sexual intercourse that has been vaginal shot even more!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: BLK-636
Aso na Faamalolo ai: 12/14/2023
Taimi e Faaalu ai: 120 min
Ata tifaga: Sora Amakawa
Studio: kira*kira
I le ogatotonu o le po, e te maua ai se valaau mai se numera e le mailoa. Ina ua ou sau i fafo, sa ou fai atu, "O a mai oe? O le isi pati o se tamaitiiti o le vasega (tamaitai) mai aso o le aoga. E foliga mai na ia misia le nofoaafi mulimuli i se pati inupia. Afai e na o le tasi le po, e mafai ona e nofo i le po ... - Ina ua ou feiloai ia te ia mo le taimi muamua i se taimi umi lava, sa avea o ia ma se teineitiiti ma o se teineitiiti e 'ai aano o manu! Na faafuasei lava ona le'i fufuluina Ji Pofera i le faitotoa! Faatasi le taeele i le paita! - O loo ou i ai i se tulaga o ponaivi ma se tekinolosi maoae ou te lei oo lava i ai! Sa matou malelemo i le fiafia ma sa tele taimi na matou faia ai feusuaiga i le vaega o le vaega seia oo ina oso ae le la i le taeao.