HUNTC-097: E mafai ona e tuuina i ai se aofaiga tumau i soo se tasi lomiga a le faletupe 3 E faaopoopo atu i tupe, e saoloto le faletupe i le lotoifale e tuu i ai se tasi i le taimi o le pisinisi pe afai o oe o se tagata faigaluega o le faletupe, ma e mafai ona e tuuina i ai le tele e te manao ai!

All-you-can-insert a fixed amount with anyone Bank edition 3 In addition to money, the local bank is free to insert anyone during business hours if you are an employee of the bank, and you can insert as much as you want!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: HUNTC-097
Aso na Faamalolo ai: 01/25/2024
Taimi e Faaalu ai: 160 min
Studio: Hunter
Faatagata matua! O le vaega lona tolu o le faasologa o le faletupe e mafai ona e tuuina i totonu! O lenei galuega e tuuina atu foi i tuafafine matutua o loo galulue i le faletupe! Ioe, i le tuafafine o le leoleo o le puipuiga! - O se tamaitai manaia o le ofisa o le faletupe e masani lava ona faataavale malosi ma e matala atoatoa ona foliga i le taimi o le galuega! Ioe, o se vaega uma o le tautua mo tagata faatau a le faletupe. E tasi le moli na fanaina i le taimi na aluese ai! - E matua mauoa lava i feutagaiga mo nonogatupe! Afai e te tofo i lenei mea, e le mafai ona e faaaogaina se isi lava faletupe! E tusa lava pe o le pasene o le tului e 0%, o le faaopoopoga e 100%, o lea ua matua faateleina ai le aofai o tagata faatau! O le mea masani lava, e matagofie uma le aufaigaluega!