SDJS-231: Tausaga lona lua o le faauu fou o Mikoto Yoshioka (22) T.A. Talavou o le e manao e faia se matafaioi malosi o se faatonu tamaitai i le lumanai ... O le laasaga muamua lava, o le iloa lea o le galuega ma lagona o le ata tifaga! Ina ua ou faia lo'u uluai faaali mai AV e avea ma se 'faatonu Gonzo' o le sa le o se faatonu o Gonzo, sa ou squirting &malosi le faavae!

Second year of new graduate Mikoto Yoshioka (22) Young AD who wants to play an active role as a female director in the future ... So, the first step is to know the work and the feelings of the actress! When I made my first AV appearance to become a 'Gonzo director' who was not a Gonzo director, I was squirting & intense constitution!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: SDJS-231
Aso na Faamalolo ai: 01/25/2024
Taimi e Faaalu ai: 180 min
Ata tifaga: Mikoto Yoshioka
Studio: SOD Create
FAATALALE i le tausaga lona lua o le au faauu fou. I le lumanai, ou te manao e faia se matafaioi malosi o se faatonu tamaitai. Na filifili se tagata faigaluega talavou faapena e alu i le AV! O Mikoto Yoshioka o le Matagaluega o le taitaiga o se tagata galue malosi e matuia ma e le vaivai lona leo. - E ui lava sa musu o ia e faaali mai i le AV mo ni nai taimi, ae sa luluina lona loto i upu a le faatonu, "Afai o oe o se tamaitai, e mafai ona avea oe ma e i ai se faatonu o le tafanaina," ma sa liliu atu lona loto ma liliu atu lona loto e faaali mai.