SCOP-829: Aphrodisiac condom J ● Ina ua ou valaau atu ia Deriheru, sa ou fai atu se tala taufaaleaga, "Ou te le fia tuuina atu se mea sei vagana ua ou ofuina se pau", o lea sa ou faafiafiaina ai i se condom e i ai se vailaau e faaaoga ai le aphrodisiac ona tuu lea i ai o se mea e le'i faaaogaina i se itupa e fesootai i tua!

Aphrodisiac condom J ● When I called Deriheru, I said something cheeky, "I don't want to give a unless I put rubber on", so I excited it with a condom with an aphrodisiac and then inserted it raw with a back intercrural sex!

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: SCOP-829
Aso na Faamalolo ai: 11/28/2023
Taimi e Faaalu ai: 130 min
Studio: K M Produce
- Ina ua ou valaau atu i se teineitiiti aoga o Deriheru, sa i ai se teineitiiti sa na ona fai mai o ni tala taufaaleaga e pei o le "Ou te le faia se mea pe afai ou te le ofuina se pau"? - O se uiga faigata, ae ua laki o ia i le avea ai ma se teineitiiti aulelei tele! O afea e faaaoga ai le konetama malosi o le aphrodisiac lea na ou faatauina mo se taimi faapena! - Ina ua ou tuuina atu se alafau ● ma se condom aphrodisiac, sa vave ona ou fiafia ma tuu i ai le faatalitali OK! Tuu i totonu ma le saoasaoa o le itupa i tua o le vaa! - E ui lava ou te le fiafia i ai, ae afai ou te tuuina i ai Ji ● Ko, o le a ou faatoilaloina ma faapupuu lo'u tino!