APAK-271: "Leai! E le lelei!" Ua oo i le tapulaa o le aofa'iga o tumutumuga! O le taitaiga leaga o le galuega o aso malolo faaletino! Tsundere Nasty de M! Failautusi a tamaitai talavou o Momo Shiraishi (21)

"No! It's no good!" The limit of the number of climaxes has been reached! Nasty climax guidance Carnal holiday work! Tsundere Nasty de M! Young female clerk Momo Shiraishi (21)

O lenei uepisaite e mo na o tagata matutua

Pe e le itiiti ifo ma le 18 ou tausaga?

(po o le matua o le matua faaletulafono i le pulega lea o loo e faaaogaina ai lenei uepisaite)

O le kilikiina o le "Ou te ioe i ai", ua e faitauina ma malamalama ai i le faamatalaga o i luga.

Leai
...
DVD-ID: APAK-271
Aso na Faamalolo ai: 02/08/2024
Taimi e Faaalu ai: 139 min
Ata tifaga: Momo Shiraishi
★E leai se faamoemoe! o le uiga o le "" Leai ★! - Faatapulaa le tumutumuga a o le'i fai atu se tala lelei! - O se tsundere tuga de M faapapa'eina fuaitino OL o le e avea ma se taupou pe a faia ni feusuaiga! Faafetai tele lava mo la outou lagolago! O le taimi lea, sa ma valaau atu ai i la ma failautusi tamaitai talavou, o Mr. Shiraishi, i se aso malolo ma faatonuina o ia e faapupuu! O Mr. Shiraishi, o se teineitiiti e mafai ona fai atu ni tala e aunoa ma le fefe i lona pule, e pei lava o le afafine matua. - Afai e te faatulagaina ni sauaina faalefeusuaiga ma lau uo tama i se tulaga masani, o le a e fai atu, "Leai!" ae e foliga mai e le o Manzara! "Ua vaivai o'u fatafata" Ki i luga ma ni nipples maaleale tele! "Aua le susu! E avea Mr. Shiraishi ma se tamaitai faaipoipo pe a faaosofia ona lagona faalefeusuaiga! - Uttori & obscene Yodalei Rama i luma o le laau o aano o manu a Gingin! "Ou te manao i se mea tele!" "O le a ou maua se acme pe afai o au o Ugo!", "Oi Iguigu", "Leai! E leai se faamoemoe! E le lelei!" - Ma faigata! "Ou te manao i nisi mea!" Ekiben i le ofisa! E vevela! "E ofoofogia lenei mea!" - Ia ausia le aofaiga faatapulaa o taimi e ala i le faavaivaia o le fuaitino o le faapapaina lea e foliga mai ua gau! Ou te le iloa pe o le a le tele o mea na ou faia! - Ua ou ola tele ma ala ae i le tuga ma auauna atu i se suamalie! - "E manaia la'u faatoilaloina?" - o le susuina o polo ma le taumafaina! "Faamolemole ia fa'a'a'i le tele o le sua!"